Du er her:

Privatliv

BESKYTTELSE AF PERSONDATA

Denne politik gælder for www.BoligSilkeborg.dk, som i fællesskab ejes og drives af AAB Silkeborg (CVR. 38204319), Arbejdernes Byggeforening (CVR. 38239619) og Silkeborg Boligselskab (CVR. 27194516). Boligorganisationerne er underlagt den danske persondatalov og enhver behandling af personoplysninger sker under iagttagelse af persondataloven. Boligorganisationerne er i medfør af persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på hjemmesiden.

BoligSilkeborg.dk indsamler på forskellig vis oplysninger om dig i forbindelse med, at du anvender hjemmesiden. Denne politik beskriver hvilken type oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler disse, og hvem du kan kontakte, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI
BoligSilkeborg.dk indhenter oplysninger om vores brugere på to måder: Gennem såkaldte 'cookies' og gennem registrering (se nedenstående).
Ved tilmelding til medlemskab via hjemmesiden indsamler BoligSilkeborg.dk den boligsøgendes navn, adresse, telefon/mobilnummer, e-mail samt fødselsdato (dog fuldt cpr-nr. ved samtykke). Såfremt der er søgning til studieboliger, indsamler vi yderligere oplysninger om uddannelsens art, starttidspunkt samt uddannelsens forventede sluttidspunkt. Disse data bliver gemt med oplysninger om, hvornår du er indmeldt, samt hvorvidt du har ønske om aktivt medlemskab. Oplysningerne indsamles til brug for administrationen af ventelisten samt et eventuelt efterfølgende lejeforhold.  BoligSilkeborg.dk opbevarer alene identificerbare personoplysninger så længe, der er et sagligt formål med opbevaringen og så længe, at det er nødvendigt for BoligSilkeborg.dk at opbevare oplysningerne. Perioden vil under normale omstændigheder være i 5 år efter seneste betalte medlemsgebyr (jf. bogføringslovens §10).

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af BoligSilkeborg.dk. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Vi benytter ePay som betalingsformidler, når du betaler med Dankort/kreditkort/MobilePay på BoligSilkeborg.dk. ePay er forpligtet til at overholde de til enhver tid gældende krav for betalingsindløsere, herunder krav til sikkerhed. Endvidere er ePay ansvarlig for, at kreditkortnumre og koder sikkerhedsmæssigt håndteres i henhold til de krav, som er opstillet i henhold til Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Læs mere her.


HVEM DELER VI PERSONOPLYSNINGER MED?
De enkelte boligorganisationer under BoligSilkeborg anvender personoplysningerne fra BoligSilkeborg til oprettelse af et nyt lejeforhold, når den boligsøgende har accepteret tilbuddet. Der sker ikke samkøring eller udveksling af data omkring det enkelte leje- og kundeforhold på tværs af Boligorganisationerne.
Vores hjemmeside bliver hostet af eksterne leverandører, som behandler oplysningerne på vores vegne og efter instruks fra os. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til 3. part.


ÆNDRING AF RETNINGSLINJER
BoligSilkeborg forbeholder sig ret til at opdatere og ændre retningslinjerne i denne politik. Når vi gør det, retter vi også datoen for 'senest opdateret' nederst i dokumentet.


DIN TILKENDEGIVELSE OG ÆNDRING/SLETNING AF PERSONLIGE DATA
Når du besøger BoligSilkeborg.dk accepterer du ovenstående retningslinjer.

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig, eksempelvis din e-mail, eller hvis du ikke længere ønsker at bruge de tjenester, som du eventuelt har tilmeldt dig på Bolig Silkeborg.dk, er det muligt at opdatere eller slette dine personlige oplysninger ved enten at logge ind på din profil på BoligSilkeborg.dk eller sende en e-mail til info@BoligSilkeborg.dk.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor.

 

COOKIES POLITIK

Denne cookie politik gælder for BoligSilkeborg.dk, som i fællesskab ejes og drives af AAB Silkeborg (CVR. 38204319), Arbejdernes Byggeforening (CVR. 38239619) og Silkeborg Boligselskab (CVR. 27194516).

HVORFOR BRUGER VI COOKIES?
Når du besøger BoligSilkeborg.dk placeres der automatisk en cookie på dit IT-udstyr (computer, tablet eller smart phone). En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din web browser (f.eks. Internet Explorer, Edge, Firefox, Safari, etc.) og som registrerer dig som unik bruger. Denne cookie identificerer BoligSilkeborgs webserver, når du besøger BoligSilkeborg.dk og registrerer anvendelsen heraf.

En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede computervirus, eller andre skadelige programmer, som fx spyware eller malware. 


COOKIES PÅ BoligSilkeborg.dk
BoligSilkeborg anvender cookies med henblik på at analysere og optimere brugernes adfærd på af hjemmesiden.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. De hjælper med at få overblik over dit besøg. På den måde kan BoligSilkeborg løbende optimere og målrette hjemmesiden til brugernes behov og interesser. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt
i din ”indkøbskurv”, om du tidligere har besøgt siden.


HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?   
Det er vigtigt for BoligSilkeborg, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på BoligSilkeborg.dk er begrænset til betroede medarbejdere, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om oplysninger om dig håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder.

BoligSilkeborg krypterer alle dine kontooplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under betalingstransaktionen. Bemærk, at siden, hvor du giver dine kortoplysninger også ser anderledes ud end resten af websiden. Dette skyldes betalingskortindustriens krav om, at siden skal være sikker og oplysninger krypterede.

BoligSilkeborg har en overordnet persondatapolitk, som også gælder for brug af cookies. Du kan læse mere her. (Link til beskyttelse af persondata).


COOKIES FRA GOOGLE ANALYTICS OG CrazyEgg
På BoligSilkeborg.dk anvender vi Google Analytics samt CrazyEgg for at analysere hvordan brugernes adfærd er på hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din adfærd (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på centrale servere hos Google og CrazyEgg. Dette sker i overensstemmelse med de aftaler, BoligSilkeborg har indgået med Google og CrazyEgg.

Google og CrazyEgg bruger oplysningerne til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om aktiviteten på hjemmesiden og yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på hjemmesiden og brugen af internettet. Google og CrazyEgg kan også videregive oplysningerne til tredjepart, hvis loven kræver det, eller hvis tredjepart behandler oplysningerne på Googles eller CrazyEggs vegne.

Google Analytics samt CrazyEgg sætter to typer cookies: En persistent cookie, der viser, om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine, der er brugt, keywords osv. En session cookie, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser.

Google og CrazyEgg sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, som Google eller CrazyEgg ligger inde med.

Læs mere om Google Analytics cookies og persondatapolitik her: 
https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Læs mere om CrazyEgg cookies og persondatapolitik her: https://www.crazyegg.com/terms


SÅDAN AFVISER DU BRUGEN AF COOKIES
Du kan afvise lagring af cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at hvis du besøger BoligSilkeborg.dk uden cookies, kan du måske ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Eftersom en cookie lagres hos dig, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies.

Vi håber, at du vil tillade de cookies BoligSilkeborg.dk anvender. Disse cookies hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra BoligSilkeborg.dk, kan du i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje BoligSilkeborg.dk til listen over websites, hvor du vil blokere cookies. Her kan du også slette de cookies, som din browser har gemt.

 

SMS POLITIK

Denne SMS politik gælder for BoligSilkeborg.dk, som i fællesskab ejes og drives af AAB Silkeborg (CVR. 38204319), Arbejdernes Byggeforening (CVR. 38239619) og Silkeborg Boligselskab (CVR. 27194516).

BoligSilkeborg anvender sms services i den daglige opgaveløsning

I forbindelse med din registrering som boligsøgende i BoligSilkeborg, har du haft mulighed for at angive dit mobiltlf.nr.

I BoligSilkeborg.dk, anvender vi SMS adviseringer om, at BoligSilkeborg har sendt dig et tilbud. SMS´en kan ikke besvares. Adviseringerne sker kun såfremt du har indtastet dit mobilnummer og udsendelsen sker via BoligSilkeborgs egne systemer.

Du kan til enhver tid slette dit mobiltelefonnummer på ”min side”, hvorefter adviseringerne stoppes. Ved udmelding som aktiv søgende i BoligSilkeborg ophører servicen automatisk.

Udmeldingen kan ske via mail til info@BoligSilkeborg.dk eller ved direkte henvendelse til én af partnerne i BoligSilkeborg.